En handplockad kollektion av accessoarer
Komplettera ditt hem med inredningsdetaljer från några av världens mest hyllade formgivare.

Förstklassig design

Vi samarbetar med varumärken som har format människors sätt att se på världen i årtionden. I kollektionen hittar du detaljer och inspiration från Alessi, Hay, Klong, Skultuna och många andra erkända designfabriker.

Gåvor som man både vill ge bort och få

Vår strävan är att erbjuda föremål av en utmärkande hög kvalitet, som är hållbara och tillverkas med respekt för både människa och natur. Föremål som man vill rå om och vårda och som håller en livstid.

Design som gör nytta

I samspelet mellan det formgivna och det praktiska kan ett litet föremål lyfta ett helt rum. När vi ser oss omkring efter nyheter till vårt sortiment söker vi efter produkter som både är vackra för ögat och fyller en funktion.

Få hjälp att hitta kronjuvelen

Vi håller alltid ett vakande öga på marknaden. Letar du efter en specifik accessoar till ditt hem så gör vi allt för att hjälpa till – även om produkten du efterfrågar inte ingår i vårt ordinarie sortiment.

Våra öppettider

  • Vardagar 10:00 – 18:00
  • Lördag 10:00 – 16:00
  • Söndag Stängt

Öppettider 

 Nu förlänger vi öppettiden på lördagar och ökar personal på plats för att kunna erbjuda dig så bra service som möjligt. Varmt välkommen. Söndagar stängt. 
 
 
 
 
 
 
Välkommen in till butiken

På Tornbyvägen 3 i Linköping
väntar 2 300 kvadratmeter
design och inspiration.