Professionell inredningshjälp
Vänd dig till oss för personliga tips, skötselråd och fullskaliga inredningslösningar.

Vi hjälper dig att skapa ditt drömhem

Oavsett om du vill ha personlig rådgivning, professionell inredningshjälp eller bara behöver en skål att ösa idéer ur så är du varmt välkommen till Lindholms. I nära 30 år har vi hjälpt människor att skapa sina drömhem.

Drömhem är personliga och kan se olika ut beroende på vem man frågar. Vår ambition att hitta den optimala inredningslösningen för just dig. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp att välja soffa eller möblera ett helt rum eller hus – vi utgår alltid från dina unika behov och önskemål och skapar tillsammans med dig rätt lösning för just ditt hem.

 

Hos oss får du raka och ärliga svar på dina frågor. Tycker vi annorlunda så säger vi det. Med erfarenhet och känsla för form, färg och disposition är vårt mål att skapa ett resultat som lever upp till, och helst överträffar, dina förväntningar. Först när du är helt nöjd är vi det också.

Vill du ha hjälp med ett inredningsprojekt eller har du andra frågor som rör inredning och design? Hör av dig till oss eller kom in till vår butik. Ett besök hos oss väcker ofta inspiration till nya inredningsidéer.

Våra öppettider

  • Vardagar 10:00 – 18:00
  • Lördag 10:00 – 16:00
  • Söndag Stängt

Öppettider 

 Nu förlänger vi öppettiden på lördagar och ökar personal på plats för att kunna erbjuda dig så bra service som möjligt. Varmt välkommen. Söndagar stängt. 
 
 
 
 
 
 
Välkommen in till butiken

På Tornbyvägen 3 i Linköping
väntar 2 300 kvadratmeter
design och inspiration.