Lindholms Interiörhuset i Linköping
Våra hjärtan slår för design som håller länge – både att använda och att titta på.

Om Lindholms

Med känsla för form, kvalitet och vackra detaljer erbjuder Lindholms Interiörhuset möbler och heminredning från mer än 200 erkända varumärken. Vi handplockar alla våra produkter med omsorg för miljön och för att de ska passa ditt hem och intresse för inredning.

I vår butiksutställning möter du en inspirerande blandning av klassisk och modern design. Vi har det lilla extra för hemmets alla rum. Gemensamt för hela kollektionen är den tidlösa stilen och att samtliga produkter håller en utmärkande hög kvalitet.

Butikens 2 300 kvadratmeter uppdateras kontinuerligt med spännande nyheter. Vi sonderar dagligen marknaden i syfte att fånga upp fler varumärken och produkter som håller måttet för att bredda vårt redan breda sortiment.

Vår vision

Lindholms vision är att skapa vackra hem hos stilmedvetna människor som uppskattar tidlös interiör av högsta kvalitet. Genom kunskap, ärlighet och känsla för genomtänkt design vill vi bygga en långsiktig relation med dig som kund och bli ditt naturliga val.

Hållbarhet

När vi väljer våra produkter gör vi det med miljö, etik och moral i omtanke. Därför beställer vi en stor del av vår kollektion från svenska tillverkare och leverantörer. Detta gör vi dels för att bidra till fler arbetstillfällen i Sverige, dels för att reducera vår klimatpåverkan genom kortare transportvägar. Med svenska leverantörer ökar dessutom leveranssäkerheten och därmed tryggheten för dig som kund.

Vi träffar regelbundet våra leverantörer för att understryka vikten av att etiska regler och överenskommelser efterlevs. Efter bästa förmåga undviker vi produkter som kan ha skadliga effekter på hälsa och miljö.

Leveranser

Leveranstiden för våra varor varierar. Varor som finns i lager levereras alltid inom en vecka. Möbler som måste specialbeställas är normalt framme inom 6–8 veckor.

Vi är väldigt måna om att våra hemleveranser ska motsvara bemötandet som du får i butiken. När vi levererar hem till dig bär vi in dina varor till önskad plats och monterar dem åt dig. Skorna lämnar vi vid ytterdörren och innan vi åker kontrollerar vi tillsammans med dig så att ingen produkt har skadats under transporten. Först när du känner dig helt nöjd samlar vi ihop allt emballage och ser till så att det hamnar på återvinningen.

Lindholms historia

Lindholms historia spänner över tre decennier och börjar i augusti 1990. Per och Suzanne Lindholm grundade den interiörbutik som idag ligger i det gamla slakthusområdets röda tegelbyggnader på Tornbyvägen 3 i Tornby.

När Per öppnade Lindholms Interiörhuset 1990 gjorde han det med 17 års erfarenhet som tapetserare bakom sig. Genom åren har Per och Suzanne medverkat vid otaliga internationella mässor och byggt upp ett stort nätverk och kunskapskapital inom inredning och design.

Från öppningsdagen och i 16 år framåt låg Lindholms på S:t Larsgatan 24 i centrala Linköping. I mitten av 2000-talet steg emellertid efterfrågan på exklusiv design och 2006 hade butiken i centrum blivit för liten. Lokalens 800 kvadratmeter höll inte längre för det snabbt växande sortimentet. Flytten gick till nuvarande lokal i Tornby och innebar en markant uppgradering till 2 300 kvadratmeter butiksyta.

I Juni 2021 bytte Lindholms ägare. Mikael och Johanna Svenfelt fick chansen att förvalta arvet i Lindholms och ta företaget in i framtiden med nya satsningar både i butik och digitalt. 

 

Våra öppettider

  • Vardagar 10:00 – 18:00
  • Lördag 10:00 – 16:00
  • Söndag Stängt

Öppettider 

 Nu förlänger vi öppettiden på lördagar och ökar personal på plats för att kunna erbjuda dig så bra service som möjligt. Varmt välkommen. Söndagar stängt. 
 
 
 
 
 
 
Välkommen in till butiken

På Tornbyvägen 3 i Linköping
väntar 2 300 kvadratmeter
design och inspiration.