Designers Guild

Grundat i England av Tricia Guild redan 1970. Designers Guild är en världsledande tygleverantör som kommer med nya kollektioner varje vår och höst. De äger även rättigheterna till tyger och tapeter från Ralph Lauren, William Yeoward och Jasper Conran.

Ur deras kollektioner kan du få allt från färgsprakande tyger och tapeter som lyser upp ditt rum till diskreta motsvarigheter som smälter in och kompletterar din inredning. Med sin uppdatering av traditionella sblom- och medaljongmönster i signaturfärgerna rosa och grönt har Tricia Guild varit en av de största trendsättarna inom inredning de senaste femton åren och fått mängder av både fans, efterföljare och kunder. Den ständigt växande produktionen omfattar förutom tapeter och tyger också bland annat mattor, möbler, kuddar och plädar.

Vi har ett stort utbud av Designers Guild’s färgsprakande tyg- och tapetkollektioner. Kom in i butiken så visar vi mer! Designers Guild´s produkter är det ultimata sättet att lyfta karaktären i ett rum och lägga till en touch av lyx. Designers Guild har en framstående stil med romantika spetsar, organiska mönster, klassiska silkesränder, sofistikerade broderier och Designers Guilds klassiska blommor.

No product found.