Olby Design

I mer än 30 år har Olby Design skapat en bred kollektion av samtida möbler som tillverkas för hand i vår egen fabrik i Skövde. Att leva med en möbel från Olby Design ska vara som en kärleksaffär, den ska klara både nöd, lust och djup passion. Vår förhoppning är att våra produkter ska hålla minst en livstid och förenkla och försköna din vardag.

På Olby Design hittar vi vår inspiration i klassisk nordisk möbeltradition. Våra möbler är även inpirerade av den amerikanska shakerrörelsen, Arts and Craft-rörelsen och 1600-talets asiatiska finsnickeri. Kärleken till design och hantverk har alltid varit vårt fokus. Våra certifierade möbelsnickare är väl förtrogna med de material vi använder och deras kompetens är avgörande för resultaten. De vet hur de olika materialen används, hur olika material fungerar tillsammans och hur olika ytor känns och ser ut efter flera års användning.

Vi har alltid funnit inspiration i historien och vårt signum är modern design förankrad i klassiska former. Vår möbelserie sträcker sig från klassiskt utformade skåp till vackra och funktionella sideboards, bord och stolar. Våra hantverkare signerar varje möbel som en garanti för stolthet och kärlek till hantverket. Vår förhoppning är naturligtvis att deras passion kommer att påverka dig.

No product found.