Skip to content

Återbetalnings och returpolicy

Returer
Du har 14 dagars öppet köp med full returrätt. Specialbeställningar bytes ej.  

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Förgängliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras, produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare artiklar som inte kan returneras:
– Presentkort
– Nedladdningsbara programvaruprodukter
– Vissa hälso- och personvårdsprodukter
– specialbeställningar

För att slutföra din retur krävs ett kvitto eller ett köpbevis.

Återbetalningar
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.
Om returen är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom 2 veckor .

Utbyten
Vi ersätter inte föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till kundservice@lindholms.com


Frakt
Skicka ett mail till kundservice@lindholms.com så hjälper dig gärna att returnera din vara med vårt avtal hos schenker, returfrakt debiteras.
OBS, paket som skickas med egna budfirmor eller med eget avtal, ansvaras det av kunden att paket har nått vårt lager på den korrekta angivna adressen.