Skip to content

Konst

Lindholms och Galleri Blå har inlett ett spännande samarbete som förenar konst och design i en unik symbios. Genom att kombinera vårt exklusiva utbud av design-inredning med Galleri Blå imponerande samling av samtida konst, har vi skapat en inspirerande miljö där konst och design harmoniskt samsas.

Vi båda värdesätter kvalitet, innovation och design och samarbetet syftar till att skapa en upplevelse som inspirerar besökare att se bortom traditionella gränser mellan konst och inredning. Här kan du som besökare upptäcka hur skulpturala och funktionella objekt kan berika och komplettera varandra.

Lindholms noggrant utvalda möbler, med produkter från framstående formgivare och designhus, erbjuder en fängslande kontrast till de djärva och uttrycksfulla konstverk som visas av Galleriblå. Detta samspel mellan möbler och konst ger dig möjlighet att föreställa dig hur dessa objekt kan samexistera och förädla ditt eget hem.

Håll utkik efter evenemang och aktiviteter på Lindholms såsom design-workshops, konstnärssamtal och temakvällar. Dessa evenemang ger en plattform för att lära dig mer om skapandeprocessen, utbyta idéer och njuta av samspelet mellan inredning och konst.

Se länken nedan för aktuell konst som hänger hos oss på Lindholms just nu.