Skip to content

Montana

Montana Møbler A/S grundandes år 1982 av Peter J Larssen och företaget, som precis som Lindholms är ett familjeföretag, ligger i Hårby på Fyn, Danmark. Montana vill bidra till en bättre vardag i hemmet och på arbetsplatsen genom att utveckla och skapa en möbel där det finns ett optimalt sammanhang mellan funktionalitet, kvalitet, miljöhänsyn, ekonomi, estetik och etik. Montana erbjuder 36 olika moduler, 4 olika djup och 42 olika färger, vilket gör möjligheterna oändliga. Vi hjälper dig bygga ett hyllsystem sm passar just ditt hem. När du kommer till oss sitter vi ner och planerar din möbel i flera steg.

1. Välj storlek

Börja med att skapa en design med någon av Montanas 36 olika moduler. Välj mellan olika storlekar såsom höljd och bredd. Bygg en modul som är anpassat till ditt hem.

2. DETALJER

Forma din egen personliga design och välj mellan olika hyllor, dörrar, lådor, brickor och belysning. Bestäm om din Montana ska placeras på sockel, ben, hjul eller monteras på väggen.

3. Färg

Färger betyder allt. Välj mellan 42 olika miljövänliga färger som är framtagna och utvecklade tillsammans med den prisbelönte designern och färgexperten Margrethe Odgaard. Montana har färger för alla tillfällen.